Comments (1)

TITANIUM microneedling roller, nå kun..

CLINICCARE TITANIUM microneedling roller, nå kun: kr 180 + mva (Prisen gjelder under perioden 17.02-21.02.2014, så lenge lageret rekker) 

En av de best bevarte hemmeligheter i Hollywood er profesjonell Microneedling, en spennende hudforyngende behandling som behandler strekkmerker, akne arr og reduser rynker.

MER KOLLAGEN OG ELASTIN

Angelina Jolie, Demi Moore og Jessica Alba er alle fans av microneedling. Prosedyren er en mirakelbehandling som ”oppmuntrer” kroppen til å produsere mer kollagen og elastin. Dette innebærer att huden blir fyldigere og mer ungdommelig på bara noen korte behandlinger (vanlig med 3-6 behandlinger).

REGENERERING AV HUDEN

Den her revolusjonerende fungerer gjennom å gjøre mikroskopiske kanaler i hudens dermis. De knapt synlige kanalene utløser kroppens egne helbredelses -og reparasjonsprosesser, som leder til regenerering av huden, som innebærer att ny ungdommelig hud skapes på behandlingsområdene.

IDEELT FOR HUFORYNGELSE

Denne teknikken øker HUDENS FYLLDIGHET MED CA. 10 PROSENT. Allt dette gjør microneedling til den ideelle løsningen for hudforyngelse og anti-aging, samt for behandling av strekkmerker, arr og pigmentert hud……. nesten uten helbredelses tid.

Add a comment

Email again:
Comments (1)
Hei! Jeg har veldig lyst å bli bedre kjent med produktene deres og evt mico needeling roller'n. Kunne tenkt meg å skrive om det på beauty-bloggen min: bysandrapedersen.wordpress.com
Jeg har 933 faste lesere, som får mail hver gang jeg skriver på bloggen, pluss andre lesere som kommer til bloggen via venner og sosiale media. Ved interesse, send mail :D Håper jeg hører fra dere :)

Mvh

Sandra Pedersen
Sandra pedersen · April 14, 2014